Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Kontakt os

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Om os

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd beliggende i Xi'an Hi-Tech Development Zone, er en certificeret høj & ny teknologivirksomhed, specialiseret i f & U, fremstilling og salg af titanium og forskellige substrater elektroder, såvel som non-ferro metaller og deres dybe-forarbejdede produkter.

Elade har sit eget professionelle tekniske team, der har et tæt samarbejde med Xi'an Jiaotong Universitet om forskning og udvikling af elektroder i flere år. Med kontinuerlig forbedring og innovation på design og forarbejdning teknik, sine produkter vinde gode omdømme og besidder mere konkurrencedygtige på markedet; især metal elektroderne egnet til forskellige kemiske industrier havde nået den internationale avanceret niveau både for produkternes kvalitet og ydelse.


Elade er hovedsageligt beskæftiget med metal materialer som titanium, tantal, niobium og zirconium samt forskellige anode og katode kompositmaterialer gælder for feltet i elektrokemi, som med held har benyttet i mange områder, såsom produktion af klor-alkali, Chlorat og perchlorat, electroextraction af ikke-jernholdige metaller, electro-deposition, galvanisering, elektroforese, electro-dialyse, electro-syntese, Ioniseret vand synthesizer, katodisk beskyttelse, dannelsen af aluminium og kobber folier og efterbehandling.


Elade giver også integreret design, fremstilling og teknisk rådgivning service, herunder anodisk oxidation og korrosion overfladebeskyttelse gennem Ru og Pd belægninger til titanium udstyr, electrodeposition, fornikling vandbehandling og så videre. Virksomheden har komplet avanceret Managementsystem, produktion og test udstyr, og har fået ISO9001 Quality System certificering.


I år tager Elade selskab "videnskab og teknologi som magt, god tro management" som koncept for virksomheden. Produkter af virksomheden finde en god salg i mere end 20 indenlandske provinser og byer og eksporteres bredt til internationale markeder i lande og regioner som USA, Storbritannien, Japan, Korea, midt, øst, osv. Produkter og services vinde ros og dyb tillid til kunder, og kan være skræddersyet efter kundens behov.

Vi vil gerne arbejde tæt sammen med nationale og internationale kunder, at opnå "Supplerende fordele", "gensidig fordel og win-win" og "Fælles udvikling"!


Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: