Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode For industrielle vand

Anode For industrielle vand

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina anode industrivand fabrikanter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige anode for industrielle vand med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. Den Funktionsprincip af...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina anode industrivand fabrikanter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige anode for industrielle vand med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.

Funktionsprincip af elektrolytisk vandbehandling er at omdanne elektrisk energi til kemisk energi ved elektrolytisk proces. Oxidation reduktion reaktion sker i nærheden elektrode i elektrolytiske celler, således at spildevandet er renset.


Dette vand behandlingsmetode omfatter direkte oxidation reduktion reaktion på elektrode og indirekte oxidation reaktion reduktion mellem det kemiske produkt genereret i nærheden elektrode og produktet i vand, elektriske flotation (af små bobler genereret i elektrolyse proces flydende) og så videre.


I regionen anode, økologisk i spildevand, der er næsten ikke til at nedbryde og reduktiv uorganiske forekomme oxidation reaktion når anoden er imponeret af nuværende kan oxidere til uskadelige stoffer.


De giftige metal ioner er reduceret til metal direkte eller kan ændre giftige høj valence metal ion i lav giftigt metal ion af nedsættelser af katode i regionen katode. titanium electrode for industrial water
Vi leverer blandet Metal Oxide (MMO) titanium anoden gennem ovenfor Funktionsprincip for kunden til at opfylde deres krav.

Hot Tags: anode for industrielle vand, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: