Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode For Swimming Pool

Anode For Swimming Pool

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina anode swimmingpool fabrikanter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige anode for swimming pool med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. I de seneste år praksis af...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina anode swimmingpool fabrikanter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige anode for swimming pool med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.


I de sidste par år er praksis med desinfektion af både offentlige og private swimmingpools farvande konsolideret, gennem produktionen af hypokloritiske direkte i pumpe kredsløbet, gennem elektrolyse af swimming pool's vand, tidligere additivated med natriumchlorid i målestok for omkring 4g/lt.


Celle bruger et variabelt antal små mellemstore elektroder, omkring 100 cm2 hver, og er kontrolleret af en sensor, som regulerer dets funktion baseret på den Hyperchlorite koncentration i swimmingpoolen.


Elektroderne arbejde alternativt som en katode eller en anode til formål at fjerne aflejringer af karbonat af Calcium og Magnesium som danner på overfladen. Derfor er alle elektroder aktiveret med belægningen selv, generelt Rhutenium oxid + Iridium oxid baseret og med en overfladebehandling af Titanium, hvilket gør dem modstandsdygtige over for de meget talrige omvendinger af polaritet, at processen kræver.

Vi leverer både elektroder, skåret til at måle efter kundens tegning og lagner 1 m2 eller mere i tilfældene, når kunderne foretrækker at administrere opskæring af sig selv.
Hot Tags: anode for swimming pool, Kina, fabrikanter, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: