Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Fleksibel Anode

Fleksibel Anode

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende producenter af Kina fleksible anode, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige fleksible anode, fleksibel lineær anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. Ledningsevne af ledende...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende producenter af Kina fleksible anode, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige fleksible anode, fleksibel lineær anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.

Ledningsevne af ledende polymer og korrosionsbestandighed er de to vigtigste kendetegn, også et meget vigtigt kriterium for normal drift og liv længde. Vi kan gennem afprøvning af volumen resistivitet og elektrolytisk styrke livet for at kontrollere disse to parametre.
Fleksibel anode baseret på særlige ledende kønrøg polymer nano composite (ELPA serie)

flexible anode

MMO/Ti belægning teknologi (ELTA serie.)

flexible anode

Denne slags fleksible anoden er lavet af nye funktionelle polymere materialer. Polymer fleksible anode #39; s formet som kabel, brug strandede kobbertråd at være dirigent, dækket de strømførende polymer, begge spillede frigive løbende, og spillede også rollen som kemiske modstandsdygtige over for korrosion. Kobber kernehus sikrer lav modstand, og overledning polymer sikrer den høje modstand for at forbinde jorden, for at gøre den kobber kerne nuværende kan komme ind i jorden trin for trin. For at danne det ensartede elektriske felt, kan påfyldning med carbon brise omkring fleksibel anode forbedre anode arbejdsmiljø, reducere jorden modstand for at udvide anode liv.

flexible anode

TYPE ELPA datablad:

Produktet dato vare

Indeks

Max Driftsomgivelser nuværende (i jord)

52 mA/m (ingen koks anode seng)

82mA/m (med koks anode seng)

Max Driftsomgivelser nuværende (i vand)

10mA/m 7Mpa

Konstant vandtryk

Min Installation og opbevaring temperatur

-18º C.

Min bøje radius

500mm

Ydre Dia.

38 mm

Vægt

1,5 kg/m

Produkt længde

472 ± 30 m

Tilpasselig

Kemiske medium blød test

3% NaCllt, 1% pr. ASTM D-543

3% Na2SO4lt, 1%

3% NaOHlt, 1%

Ansøgning:

Fleksibel anoder succesfuldt arbejde i en bred vifte af industrielle applikationer, men er entydigt velegnet til at levere målrettede korrosionsbeskyttelse i overbelastet facilitet miljøer – herunder både eftermonteringer og nybyggeri. Pervasive kobber grundstødning senge og begravet strukturer, iboende til de fleste proces faciliteter og kraftværker, ofte negativt påvirker CP systemer. Overfyldte underjordiske miljøer forårsage besvær vedligeholdelse af elektrisk isolation og skjold katodisk nuværende struktur er målrettet for beskyttelse. Vores fleksible Anode-systemer er designet til closeproximity installation, reducere aktuelle tab, sikre grundig aktuelle distribution og giver større pålidelighed over livet af plante-rør. Fleksibel anoder kan effektivt bruges til at beskytte rørføringer og andre strukturer trods disse komplicerende faktorer. De kan bruges enten som en omfattende løsning til at beskytte alle de strukturer, der er udpeget til beskyttelse eller som en spot løsning til at afhjælpe de specifikke områder, der ikke modtager tilstrækkelig beskyttende strøm fra den eksisterende katodisk beskyttelsessystem.

Hot Tags: fleksibel anode, fleksibel lineær anode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: