Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Branchekendskab > Indhold

Titanium anode i elektrolytisk udvinding af metal

Elektrolytisk udvinding af metal er en måde at gøre ren metal der reduktion reaktionen af metal ioner, der skal udvindes i elektrolytten efter rensning, finder sted på overfladen af katodisk metal med stort potentiale.


Produktion af ikke-jernholdige metaller kan fås direkte fra udvinding af rene metaller ved elektrolyse og det kan springe den midterste procedure for smeltning grove metal. Dimensionsstabil stabil anoder bruges i denne proces en masse i metal raffinaderi industri. Elektrolytisk metallurgi i den våde metallurgiske industri har en stor andel. På denne måde, er ikke-jernholdige metaller, såsom Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni, Cr, og så videre, produceret af elektrolytisk metallurgi. Elektrolytisk ekstraktion kan foretages i en opløsning af chlorid, sulfat og blandet opløsning af chlorid og sulfat.

Anvendelse af titanium anode i elektrolytisk metallurgi:

Elektrolytisk udvinding af ikke-jernholdige metaller kan foretages i klorid elektrolyt, sulfat elektrolyt og chlorid sulfat blandet elektrolyt. Det kræver en god stabilitet af anode, korrosionsbestandighed, lang levetid og en god electrocatalytic aktivitet at reducere anode reaktion over potentialet og tank spænding. Det er svært at vælge passende anode materialer til udvinding af metaller fra elektrolytisk metallurgi. I de seneste år, været titanium anode almindeligt anvendt på feltet af metaller raffinaderi.

Anvendelse af elektrolytisk metallurgi:

Elektrolytisk udvinding af wolfram, nikkel, kobolt, mangan, chrom, zink, cadmium

Elektrolytisk udvinding af kobber med høj ekstraktion

Elektrolytisk udvinding af ædle metaller og opsving

Kobber aflejring af kredsløb, ætsning løsning

Elektrolytisk metallurgi i tre forskellige løsninger:

1. elektrolytisk udvinding af metaller fra chlorid løsninger

Chloridopløsning var hovedsagelig opstået på anode i elektrolyse chloridopløsning. Belægning titanium anode har karakter af lav klor potentiale, god elektrisk ledningsevne, stærk korrosionsbestandighed, lang levetid og så videre. Efter at gøre elektrode modifikation, kan Elade selskab yderligere forbedre den anode potentiale af ilt evolution og forlænge arbejdslivet af anoden.

2. elektrolytisk udvinding af metal fra sulfat løsning

Elektrolytisk metal i sulfat løsning brug for anode med disse funktioner: high electrocatalytic aktivitet, god elektrisk ledningsevne og lange service life.Compared med bly sølv anode, titanium anoden har bedre elektriske ledningsevne og celle spænding kan reduceres med 0,5 V. Det har karakteristika af energibesparelse og reduktion af strømforbrug og urenhed af katoden produkt er lav, og produkternes kvalitet kan forbedres effektivt. Som en uopløselig anode, det har ingen miljøforurening, og det er miljøvenligt produkt.

3. udvinding af metal fra blandet opløsning af chlorid og sulfat

Når det blandede system af chlorid og sulfat elektrolyse virker, anode evolutes klor og ilt på samme tid, og anoden er i en mere krævende arbejdsvilkår og korrosionsbestandighed af materialet er højere end i salt enhedssystem. Elade virksomhed udviklet titanium anode med gradient sammensatte belægning, som er lavet til metal raffinaderi i blandet opløsning af chlorid og sulfat, under denne betingelse, titanium anode viser gode resultater. For eksempel, i produktion af kobolt, kan arbejdsliv nå op til 1 år, og dybest set problemløse korrosion.

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: