Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Branchekendskab > Indhold

MMO Titanium Anode for Metal indvinding

I indvinding er industri, bly kuldioxid anode og blandet Metal Oxide (MMO) anoden de to fælles valg. Men bly kuldioxid anoden er fundet af disse ulemper: tunge miljømæssige forurening, højt energiforbrug, skrøbelige, næppe til at producere i forskellige former, belægning er nemt at aflevere.


Med stigende bekymring for miljøet og forurening strenge kontrol, blevet MMO anoder meget udbredt i metal indvinding industrien da denne MMO titanium anode for metal indvinding tilbyder en renere alternativ og betydelige strømbesparelser over bly kuldioxid anoden.

Denne MMO anoder er udelukkende anvendes i metal recovery system. Systemet består af aflejring af en elektrolytiske celler på katoden i det metal, du ønsker at opnå. MMO belagt Titanium anoder , er nedsænket i en fluid bed af ikke-ledende partikler, dette sikrer at der er høje niveauer af masse transport og lave strømkrav. Metal recovery system bruges til effektiv genopretning af metaller fra fortyndede opløsninger hvor konventionelle elektrolyse kan ikke tages i betragtning.

De metaller, der kan inddrives ved denne metode er kobber, nikkel, zink og kobolt, og bruges i opkrævningen af cyanidbaserede elektrolytter af guld, sølv, kobber, zink og cadmium cyanid destrueres elektrokemisk, som følge af den forbedrede anode effektivitet. Forskellige metaller plade ud på forskellige spændinger så ansøgning, hvis de forskellige spændinger vil tillade alle metaller skal inddrives fra en blandet metal spildevand.

Elade er i stand til at levere både nye anoder og den overmaling og reparationsservice for anoder anvendes til alle disse processer, navnlig formuleringen af belægning for sulfat, har været designet til at have en lang varighed og et lavt energiforbrug.Et par af: Typer af elektroder og programfelter

Næste: Nej

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: