Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Branchekendskab > Indhold

MMO titanium vand opvarmningsanlægget anode

Vandvarmere eller vandtanke kommer altid med sacrificial anoder som magnesium eller aluminium stang og thay er den mest almindelige type. Men der er nogle åbenlyse ulemperne ved disse sacrificial anoder, for eksempel: stor volumen, korte levetid, og de er hjælpeløse med ildelugtende lugt.

Den drevne anode, som normalt er MMO titanium anoden. Det løser disse problemer, og det bliver en tendens for vandvarmeren og vandtank. Denne MMO titanium anode for vandvarmeren kan være en permanent erstatning for en opoffrende. Det erstatter den opoffrende reaktion ved at fodre elektrisk strøm ind i tanken ved hjælp af en elektrode. Enheden sluttes til en stikkontakt. Vi anbefaler dem ofte ildelugtende vand situationer hvor sacrificial anoder ikke kan hjælpe.

Blandet Metal Oxide (MMO) titanium anode fungerer som hjælpeansatte anode, vandvarmer eller vandtank fungerer som katode, de danner et beskyttelsessystem i vandet i vandvarmeren, som også tjeneste som fører medium. Når elektricitet passerer gennem elektrode, Cl-i vand bevæger sig mod anoden og koncentrat, Cl-i katode side vil blive fortynding. Vandvarmer tank som katode i reduktiv miljø, kan forkorte korrosion hastigheden på tank og udvide dens levetid.

For MMO titanium anode for vandvarmeren er det normalt et MMO wire anode, fordi det er små i volumen og mindre vægt. Mens MMO titanium anode for vandtank er normalt MMO stang anode bliver er spændingen for vandtanken større end vandvarmeren. Platinized anode kan også bruges til vandtank, men det er mere værdifulde i pris.

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina vand opvarmningsanlægget anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig høj kvalitet vand opvarmningsanlægget anode med god pris. Velkommen til engros produkter fra os.


Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: