Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Branchekendskab > Indhold

Typer af elektroder og programfelter

En elektrode er en dirigent, der går en elektrisk strøm fra et medium til et andet, normalt fra en strømkilde til en enhed eller materiale. Det kan tage flere forskellige former, herunder en ledning, en plade eller en stang, og er oftest lavet af metal som kobber, sølv, bly eller zink, men kan også være lavet af en ikke-metallisk stof, der leder elektricitet, såsom grafit.


En elektrode i en elektrokemiske celler kaldes enten en anode eller en katode. Anoden er nu defineret som elektrode som elektroner forlader cellen og oxidation opstår, og katoden som elektrode som elektroner komme ind i cellen og reduktion opstår. Hver elektrode kan blive enten anoden eller katode afhængigt af retningen af nuværende gennem cellen. En bipolære elektrode er en elektrode, der fungerer som én celle anode og katode i en anden celle.


Anoder og katoder


I tilfælde af en (DC) jævnstrøm, elektroderne kommer i par, og er kendt som anoder og katoder. En DC kilde defineres katoden som den elektrode, hvorfra nuværende blade og anode som det punkt, hvor det returnerer. Af grunde, der er historisk snarere end videnskabelige, elektricitet i et kredsløb, af konventionen, afbilledes som rejser fra positiv til negativ, således at det ses som en strøm af positive ladning ud fra katoden og til anoden. En elektrisk strøm, men består af en strøm af bittesmå negativt ladede partikler kaldet elektroner, så denne strøm er faktisk i den modsatte retning. I denne sammenhæng er det nok bedre at tænke blot på positive og negative terminaler.


Elektrolyse

For at opnå et givet element, kan en ionisk sammensatte af dette element være electrolyzed. Et eksempel er produktionen af natrium metal fra smeltet salt eller natriumchlorid. Når de nuværende strømme, positivt ladede natriumioner er tiltrukket til den negative elektrode, eller katode, hvor de får elektroner, danner natrium metal. Negativt ladede chloridioner er tiltrukket af anoden, hvor de mister elektroner, danner klorgas, som indsamles også som et biprodukt.


Galvanisering

I denne proces, er en metalgenstand belagt med et andet metal til at forbedre dens korrosionsbestandighed eller udseende. Objektet skal være belagt danner katoden i en elektrolyse proces ved at være nedsænket i en opløsning af et opløseligt stof af metal, der vil udgøre belægningen, med anoden også lavet af dette metal. Når nuværende løber, positive metal ioner fra opløsningen er tiltrukket til katoden, og danne en indbetaling på den. Som ioner i opløsning er brugt op, er de erstattet af ioner, der dannes fra anoden. Nogle gange, er anoden fremstillet af et andet materiale, der ikke bruges op; i denne metode har metal-ioner erstattes med topping-løsningen.Elektroder skik

Elektroder til medicinsk formål, såsom EEG (til optagelse af hjerneaktivitet), EKG (optagelse hjerteslag), ECT (elektriske brain stimulation), defibrillator (optagelse og levere hjerte stimulation);

Elektroder til Elektrofysiologi teknikker i biomedicinsk forskning;

Elektroder til elektrolyse ;

Elektroder til galvanisering ;

Elektroder til katodisk beskyttelse .Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: