Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Nyheder > Indhold

Der var en mand med stærk tro

Chengbin Jiang kommer fra Lanzhou byen og tog eksamen fra teknisk gymnasium. Han begyndte at arbejde i Elade i 2008. Som en berømt Tømrer er hans vigtigste opgave at gøre trækasse for varer skal leveres. I 2013, blev han tildelt fremragende exployee af Elade.

Med lang tid arbejder her og fremragende ydeevne, kalde arbejdskammerater ham herre Jiang. Produktionslederen tænker meget på ham, her er nogle kommentarer fra ham:

"Jiang er åndelige model af tømrer. Han elsker sit job meget og har meget stærk følelse af ansvar. Han er meget strenge med woodenbox at gøre og har forsøgt at gøre det bedre og bedre. Uanset hvornår, hans arbejde holdning er altid godt. Han kan ikke lide de mennesker, der ikke arbejder hårdt og viser sin lille finger mod der. På denne måde, kan vi forstå ham bedre.

Med 8 års arbejde i Elade, praksis gør perfekt - er ikke stærk nok til at beskrive hans dygtighed og erfaring. Dog, han stadig bruger ikke elektronisk maskine til at vurdere. I stedet, han bruger linealerne til at måle størrelsen af varer og tager transport afstand i betragtning, for at have en konkrete data af dimensioner. Det ikke kun sikrer kvaliteten af trækasse, men også ikke at affald materialet og forårsage ekstra gebyr for transport til klienter.

Vi fik aldrig negative kommentarer om den woodenbox, han lavede. I et ord, jeg har tillid til ham og jeg er tilfreds med hans arbejde. "

I sin fritid er hans største hobby at læse bogen. Han er en mand med stærke tro og nyde den visdom, lidenskab og varme fra bøger. Han har nogle ord, som tilskynder til sig selv og sine arbejdskammerater. Nogle er opført:

Tilbud 1: Gøre gode planer og holde arbejdet går i orden.

Tilbud 2: aldrig se ned opon enhver lille ting, der ser let.

Citat 3:Work hårdt, garanterer kvaliteten, så det kommer kundernes smil. Vi er stolte af det og Elade har en bedre fremtid.

Tilbud 4: Unite og vi står. Jeg elsker at hjælpe og andre hjælpe mig, på denne måde, vanskelighederne, der er lettere at blive løst.

Citat 5:Where der er en vilje, er der en måde.

Udover læsning, Master Jiang elsker også danse, tage en gåtur, spiller badminton og rejser osv. I to selskab galas havde han vidunderlige danseshows. Af den måde, han prøvede kun én gang og lærte succesfulde at stå på ski.


En mand med stærke overbevisning, er bestemt til at have en fredfyldt og solrig hjerte med klare retninger, ikke kun har achivements i arbejde, men også nyder livet fuldt ud.

En virksomhed med stærk overbevisning, er bestemt til at løse vanskelighederne, ikke kun bliver verste i linjen, men også hjælper kunder med at opfylde deres drømme!

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: