Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Nyheder > Indhold

Casting Platinum kvalitet, skriver kvalitet legende

          

Kvaliteten er altid livline til at overleve og udvikle for en virksomhed, især i elektrode industrien. I de sidste 10 år, mere end 95% af ordrerne blev tilpassede, tilpassede materiale, størrelse og anvendelse, generelt det ikke dele et produkt mellem klienter. Hvis kvaliteten er ukvalificerede, er den dyre vare spild.

 

Det kræver Elade at nå op på 92% af de kvalificerede produkter på første gang, og uden lager, det har at være hurtig levering, i et andet ord, flot og hurtigt! Elade producerer produkter i nøje overensstemmelse med ISO9001:2008 kvalitetsledelsessystem.

I dag vil vi fortælle dig historien om Elade fremragende belægning team, er de tæt knyttet til kvaliteten af elektroderne, deres produkt kvalificeret sats har nået op til 98% på første gang. Holdet er lavet af 5 medlemmer, gamle skærm-Jun, belægning player - Ya og Fang, assistent - Jing og Chong.

I virkeligheden hver post er almindelige, skal du være nysgerrig, hvordan holdet kaste platinum kvalitet. Først skal du lytte til stemmerne fra nogle vigtige personer:

Forfatter: som Elade tekniske direktør, hvordan du kommentere dem?

Teknisk direktør: Jeg tror, de er især ansvarlige, der kan bære prøvelser og stå hårdt arbejde. Du ved, kvaliteten af belægningen kan ikke bedømmes af øjne, de holde så høj kvalitet sats, det mest kritiske punkt er de har stærke selvstændige krav og særlig stærk følelse af ansvar. Elade har været energisk at udvikle en række nye teknologi, disse fyre har bidraget til bedre at kunne betjene kunder.

Forfatter: Hvorfor vil du anbefale for at skrive denne holdets historie?

Produktionsleder: første holdets arbejdskapacitet er stærk med førsteklasses faglige færdigheder og rige erfaring, de overholder linjen og effektivt udføre opgaver, hvad mere deres sammenhængende faktor er meget stærk og stabil, deres Gennemsnitsmassen arbejdstid er mere end 3 år. De er sammen som en knytnæve, i samme retning, knytnæve er meget kraftfuld, når man giver en punch.  Seneste temperatur når 36 grader, nogle gange deres arbejdstøj kan blive presset ud af vand, stadig fortsætte arbejdet, det er virkelig bevægende.

Forfatter: kan du kommentere på skærmen Jun?

Produktionsleder: hans personlige evne er meget stærk, og han er en alsidig, som et stykke mur mursten, hvor der er vind, hvor kan blive blokeret og beskyttet. Han mestrer de specielle færdigheder - argon fluor svejsning, og han kan fungere godt i bearbejdning og overfladebehandling workshop. Han kan betjene alle maskiner i workshop godt.

Holdet kan gøre sådan en høj kvalitet, er det tæt relateret til hans gode koordinering, fremskridt kontrol og kvalitetskontrol. Han kan rack hjerner og træne problemer i de meget vanskelige situationer.

Forfatter: Du har fået tildelt af fremragende virksomhedens personale i to år, hvordan har du gøre det?

Jun: Bare for at fungere godt, hvis jeg ikke gør det godt, det er bedre at gå til at sove.

Forfatter: du føre sådan et godt hold, hvad er dine hemmeligheder?

Jun: ha ha, jeg tager det som en familie til at administrere og sikre, at alle kan være glade for at arbejde her. Står i andres sko og føler hvordan de føler, det er nemt at gøre andre tilfredse i hjerter.

Forfatter: Jeg har hørt at i 2012, virksomheden udviklet en patenteret teknologi produkt - fleksibel lineær anode, og snart fik en ordre på 2000 meter, men der var nogle problemer, hvordan du løse problemet?

Juni: de fleste mennesker, var stadig ikke bekendt med vores produktionsanlæg og udstyr, hvad mere vi havde slukket, men levering var akut. Så jeg fik magten fra den nærliggende fabrik, overvandt vanskelighederne, alle arbejdede hele natten, sidst vi leveret varer til tiden næste dag.

Forfatter: kan du kommentere dit hold memebers?

Jun: sikker. Ya og fang er virksomhedens fremragende belægning børstning personer, kvaliteten af produkterne, der er tæt forbundet med dem, de arbejder meget omhyggeligt. Før tandbørstning, vil de kontrollere kortet proces omhyggeligt, for at forstå kundens behov og formål, beslutter basismateriale med ingen ridser, ingen point og størrelse er korrekte. derefter bære masker og handsker til at børste, flytte omhyggeligt, for at sikre at anoden har ingen ridser. I løbet af belægning, hvis problemer, de vil rapportere til ledere timely.after børstning, de vil tjekke igen belægning ensartet konsistens. De har 3 inspektionsprocedurer.

Jing og chong arbejde aktivt. Sidste år vi har en masse af bly kuldioxid anode ordrer, han har arbejdet meget hårdt. For nylig, vi producerer canister anode ordre, der er en procedure for at sætte carbon pulver inde. Chong vendte et mørk ansigt efter at gøre denne procedure. Han ikke hvile indtil at gøre det færdigt.

Forfatter: har du nogen planer for den fremtidige arbejde?

Juni: der er ingen bedste, kun bedre, vi vil gøre elektrode kvaliteten højere og højere.

Elade er ikke kun din professionel producent af elektrode produkter, men også hjælpe med at løse relavant problemerne. Elade har mange fremragende hold som dette, casting platinum kvalitet og skrive legende, der gør elades teknologi nå den internationale avanceret niveau og at have klienter over hele verden. Elade oprigtigt ser frem til at samarbejde med dig!

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: