Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Nyheder > Indhold

Fald i kærlighed med Elade

I det nye år's gala i 2016, Min blev tildelt "fremragende nye medarbejder". Han var lidt overrasket over, og han troede, han ikke har en bedre ydeevne i arbejde end andre i denne aktive og positive arbejdsmiljø. Det synes faktisk forståeligt og dejlige.

Min var født i 1989 og fik sin universitetsuddannelse i tid af at være soldat. I April 2015, han begyndte at arbejde i Elade og har arbejdet meget hårdt og smart. Enhver opgave arrangeret var godt klaret af ham og han tog også de første til at afslutte nogle opgaver, som ikke blev arrangeret.

Her er nogle interview dialoger:

Journalist: Hvad er din responsiblities i daglige arbejde?

Min:Doing belægning og nogle andre assist work.for eksempel, i dag vi gøre belægninger til vane anoden (titanium pyramide anode, mmo anode, katodisk beskyttelse, havet platform, anti-korrosion, havvand osv)

Reporter: det lader til at du kan lide multi former i arbejde.

Min:Yes, vi kan lære og forbedre en masse.

Reporter: det siges, at du ofte tilbyder hjælp til andre kolleger fra fabrikken?

Min:Yes, det føles good.last år, vi havde store ordrer-selektiv Electrodeposition af metaller (anvendelse: elektrolyse ekstrakt metal som cooper). Vi arbejde sammen til ét mål og føler meget tættere på indersiden.

Reporter: Hvordan føler du lide at arbejde her?

Min.: Jeg tog lidt tid at vænne sig til det, og så begyndte jeg elsker at arbejde her. Vi har godt humør til at arbejde, du ved, om morgenen, vi gør rengøring sammen og glæder mig over en ny dag, fornøjelsen er ud over discription.

Reporter: bare dette punkt?

Min:haha, selvfølgelig ikke. Vi har meget gode velfærdspolitik her. Vi er lignende charactered mennesker. Når ordrer, sørger vi for de vil blive gjort godt. Og vi elsker at diskutere og løse problemerne sammen.

Journalist: Hvad er din plan for fremtiden?

Min:IT er tid for mig at slå sig ned. Jeg planlægger at arbejde bedre her og nyde følelsen af achivement og håber at have en bedre fremtid.

Reporter: haha, bilægge ned? Du falder i kærlighed med pige-Elade?

Min:hehe... (ansigt blussende og smilede.)

Elade er en smuk og attraktiv pige, har også en mor kærlighed til hendes personale og klienter. Med din tillid er vi på vej og klarer sig bedre end i går. Velkommen vinder samarbejder med dig!

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: