Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Categories

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Hjem > Nyheder > Indhold

Løftet er gæld

Historien om < løfte er gæld > er meget populære blandt os, betyder opfyldelse af det løfte, vi gør. Det er nemt at sige, men svært at gøre, især når det kommer til komplicerede levering spørgsmålet om internationale handel business.

Vi, Elade Tech, modtaget betaling af en retssag ordre fra en berømt og stor virksomhed, som er specialiseret i katodisk beskyttelse projekter på 18 April 2016. Varerne var 8 stykker af MMO rørformede anoder skal testes, i forberedelserne til de kommende bulk ordrer. Klienten skulle teste varerne så hurtigt som muligt, vi fuldt ud betragtes som kundens behov og lovet at levere varerne i 2 dage. To grunde som følger:

Den første vi har lager materiale titanium rør. Det er en af de professionelle operationer til at forbedre kundernes tilfredshed at vi gemmer materiale af hot salg produkter på lager og Afkort produktionstiden.

Den anden, for nylig vi har en masse bulk ordrer i produktion og kan behandle varer i den elektriske modstand ovnen sammen. Ud af expections, på grund af de tidligere anmodninger om levering af andre varer, på eftermiddagen den 19 April, havde vi til sintring den 8 titanium rørformede anoder alene i ovnen, til at fange med leveringsdatoen. Fem timer efter sintring, el-omkostninger rmb 1000, endsige andre omkostninger som lønomkostninger. Hvordan man gør? Produktionschefen besluttet uden tøven: på trods af flere hundreder af dollars af ordreværdi, trods at miste penge, vi skal indhente leveringsdatoen!

Varerne var klar, men klienten havde særlig emballage anmodninger-karton karton, over 1000 mm lang. Den sædvanlige måde er trækasse emballage for internationale lang transport. PVC rør og boble wraps blev købt før tid af indkøbsafdelingen, men det var så svært at finde den papæske. Købe manager spurgte mange af pakning leverandører og søgte i pakning ting markeder, men alle mislykkedes.

En af vores teknikere leveret en ny tyk karton, men det var ikke længe nok. Salg person Hayon forsøgte hende bedst og endelig fundet en tyk-TV papæske, 1200 mm lang, god længde! Efter arbejdskollegas redesign og re skære fra pakning afdeling som hed qing xiaodong, var tailer lavet papæske god nok til pakning tube anoder. Han er berømt for sine ansvarlig og professionel ånd i Elade Tech. Hans gode emballage vandt stor ros igen fra klienten og strenthened kunders tillid i et fremtidigt samarbejde.

Igen, forenet Elade Tech som én og fulfiled løfte om at levere varer af god kvalitet til tiden. Klienten ikke vidste de tab og vanskeligheder mødte vi, vi, Elade mennesker, kun fokuseret på Læg i praksis godt: løfte er gæld.

Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: