Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Powered Titanium Vandvarmer Anode Rod

Powered Titanium Vandvarmer Anode Rod

Den drevne anode til vandvarmer er lavet af titansubstrat og overtrukket med blandet metaloxid. Det er en langsigtet løsning for at forhindre sulfid lugt (den røde æg lugt) produceret af godt vand. Denne ikke-forbrugsstyrede titanium anodestang giver en styret frigivelse af elektroner, der ...


Den drevne anode til vandvarmer er lavet af titansubstrat og overtrukket med blandet metaloxid. Det er en langsigtet løsning for at forhindre sulfid lugt (den røde æg lugt) produceret af godt vand. Denne ikke-forbrugsstyrede titaniumanodestang giver en styret frigivelse af elektroner, der negativt oplader vandvarmeren eller vandtanken og dens komponenter, hvilket forhindrer korrosion (rustning) i at forekomme.


Fordele:

 Udvidet levetid for varmtvandsbeholder 20 år

Permanent eliminerer råt æggelugt i vand

Replaces vandvarmer (20-100 gal) tankens eksisterende hex-head anode rod kun

Powered anode tod beskytter tankens interiør fra top til bund

 Brug af blødgøringsmiddel påvirker ikke levetiden eller beskyttelsen

wire anode for Water heater.png

Produkt beskrivelse:

Threading: G 3/4 ", 3/4" eller tilpasse;

Rod diameter: 2mm, 3mm eller tilpasse;

Stanglængde: 340 mm eller tilpasse;

Coating område: tilpasse;

Størrelse: 20-100 Gallon Tank.

ao smith anode rod.jpg


Driftsprincip:

En drevet anode er afhængig af, at elektricitet fodres ind i anoden for at pålægge strømmen af strøm i stedet for at stole på naturlig elektrolyse. Hvis den drevne anode er lavet af det rigtige materiale og forbliver drevet, beskytter anoden det andet metal (stålvandvarmertank) i mange år. Det varer endda længere end en standard anodestang. Den drevne anode reagerer ikke med vandet, men forhindrer noget stinkende vand. Også under nogle vandforhold reagerer standard magnesiumanodstangen med vandet. Dette kan skabe en ubehagelig råt-æg lugt / smag til vandet. En drevet stang forhindrer denne reaktion.


Installationsanvisninger:

 

For at tilpasse denne drevne anode vil der være behov for en 3/4 "messingstrømpe og en 3/4" plastforbundet brystvorte af tilstrækkelig længde til at strække sig forbi tykkelsen af isoleringen.

 De fleste gasvarmere vil kræve en 3 "eller 6" lang nippel.

 Kan kræve en længere nippel og messingkobler for at fjerne isoleringen og færdiggøre installationen.

 Plumbers tape, metal antioxidant og en skruetrækker eller box cutter for at fjerne isolering er påkrævet.

Powered water heater anode rod_副本.jpg


Spørgsmål: Går det opbrugt?

A: Drevne anodestænger er imponerede. Nuværende anoder forbruges ikke under brug. Da de ikke er "ofre", fodrer de en meget lille mængde elektricitet i tanken for at erstatte den produceret af offeranoder. Elektroden er lavet af titanium. Interessant nok, mens offeranoder forbruges hurtigere i blødgjort vand, arbejder drevne anoder rent faktisk mindre hårdt, fordi højere ledningsevne gør det lettere for el at strømme mellem anode og katode (tankstål).

For øjeblikket advarer jeg dig specielt ved brug af dette i rustfrit ståltanke og multi-anode indirekte fyrede varmere. Den drevne anode er indstillet til at beskytte en lille mængde udsat stål i en glasforet vandvarmer, ikke den store udstrækning af en rustfri tank. Sidstnævnte har komplicerede interne arkitekturer, der kan forhindre en drevet anode i at beskytte alle dele af tanken.


Sp .: Vil det annullere garantien for min vandvarmer?

A: Den drevne anode virker meget godt for at beskytte en varmelegeme i blødgjort vand og uden at forårsage lugt. Folk der har lugt i det miljø har begrænsede valg. Den ene er at fjerne fabriksanoden, men det skal forkorte varmerens levetid. Dette anbefales normalt af personer, der servicerer blødgørere uden hensyntagen til varmerens garanti.

Folk uden lugt, men som bruger blødere, ser ofte deres varmeovne rust ud hvert par år. En nylig sag var tre 75 gallon varmeapparater om syv år. At anvende en drevet anode løser begge problemer og på en måde, som faktisk hjælper producenterne ved at reducere deres garantikostnader.


ELADE er en af de førende Kina-drevne titanium vandvarmere anode stang fabrikanter, og med professionel fabrik er vi i stand til at give dig billig drevet ananas rod titanium vandvarmer med god kvalitet. Velkommen til engrosprodukter fra os.
Hot Tags: powered titanium vandvarmer anode stang, Kina, fabrikanter, fabrik, engros, billig
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: