Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Sølvchloridelektrode som referenceelektrode

Sølvchloridelektrode som referenceelektrode

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina sølv chlorid reference elektrode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige sølvchloridelektrode som referenceelektrode, Ag/Agcl referenceelektrode med god kvalitet. Velkommen til engros...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina sølv chlorid reference elektrode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige sølvchloridelektrode som referenceelektrode, Ag/Agcl referenceelektrode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.


Sølvchloridelektrode som referenceelektrode (samme som Ag/AgCl referenceelektrode) er metal Sølv belagt med sølv chlorid gennemblødt i kalium klorid eller saltsyre.

Sølvchloridelektrode som referenceelektrode er opdelt i langsigtede sølvchloridelektrode som referenceelektrode og bærbare sølvchloridelektrode som referenceelektrode. Det er stabilt under høj temperatur og har fremragende elektrokemiske stabilitet funktion.

Da dens skallen er lavet af højstyrke plastic, kan det stabilt anvendes i havet, jord og andre komplekse miljø i lang tid. Det er almindeligt anvendt i inden for katodisk beskyttelse og andre relaterede felter.


Hot Tags: sølvchloridelektrode som referenceelektrode, Ag/Agcl referenceelektrode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: