Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Swirl elektrolyse Anode

Swirl elektrolyse Anode

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina swirl elektrolyse anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige swirl elektrolyse anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. Swirl elektrolyse er en ny...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina swirl elektrolyse anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige swirl elektrolyse anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.

Swirl elektrolyse er en ny teknologi til værdifulde metal selektiv elektrolyse, specielt velegnet til lav koncentration løsning og komplekse sammensætning af løsning adskillelse og rensning i den metallurgiske industri, såvel som den elektrisk separat heavy metal-ioner i spildevand.


Swirl elektrolyse teknologi er en effektiv metode til adskillelse og rensning af metaller. Den konventionelle chlorid indvinding, selv har uovervindelige mangler i produktionen, da klor evolution sker på anode i indvinding produktion, en masse arbejdskraft og ressourcer er udgifterne til sikkerhed, men der er stadig nogle overløb til arbejdsstedet, og resultatet er ineffektive. Swirl elektrolyse kan løse dette problem udmærket, det ikke kun effektivt at forebygge forurening, men også øge effektiviteten af electrodeposition.


swirl electrolyssi anode

Denne teknologi anvendes i øjeblikket i forskellige aspekter, såsom kobber, zink, nikkel, kobolt, bly, guld, sølv, ædle metaller og affald vandbehandling. Dens enestående fordele er som følger:
(1) bærbare eller modul forsamling;
(2) bred applikationer;
(3) lukket kredsløb cyklus, ingen skadelige emissioner;
(4) selektiv electrodeposition af metaller;
(5) høj strømtæthed og effektiviteten af kredsløb;
(6) effektiv, høj renhed elektrolytisk udvinding for lean løsning.


Dimension stabil anode for swirl elektrolyse, vores virksomhed, den største fordel er dimensionsstabil stabil, lang levetid, god korrosionsbestandighed, slidstyrke, og kan gentagne gange re coating service; anode potentielle kan tilpasses inden for et bestemt interval efter kundeønske.


Hot Tags: Swirl elektrolyse anode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: