Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Vandvarmer Anode

Vandvarmer Anode

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina vand opvarmningsanlægget anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige water heater anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. Elektrisk vandvarmer kan lække vand og...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina vand opvarmningsanlægget anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige water heater anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.

Elektrisk vandvarmer kan lække vand og elektricitet efter at have brugt et stykke tid, dette er for det meste af den grund at magnesium rod er forbrugt men ikke erstattet i tid, vand heater tank blive korrosion og perforering. I almindelighed, skal elektrisk vand hidsig magnesium stang udskiftes hvert andet år. På grund af kvalitetsforskelle vand kan nogle vandvarmeren køre ud af brug er mindre end et år. Korte levetid, hyppig udskiftning gør prisen stige. Princippet grund af vandvarmer tank korrosion er Cl-korrosion i vand. Vandkvalitet over hele Kina er forskellige og det er svært at finde en effektiv beskyttelse metode.

Water heater anode rod

Blandet Metal Oxide (MMO) titanium elektrode leveres af vores virksomhed som hjælpeansatte anode, vand heater værker som katode, de danner et beskyttelsessystem i vandet i vandvarmeren, som også tjeneste som fører medium. Når elektricitet passerer gennem elektrode, Cl-i vand bevæger sig mod anoden og koncentrat, Cl-i katode side vil blive fortynding. Vandvarmer tank som katode i reduktiv miljø, kan forkorte korrosion hastigheden på tank og udvide dens levetid.

Hot Tags: vand varmer anode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: