Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Vand Ionizer Platinised Titanium elektrode

Vand Ionizer Platinised Titanium elektrode

En vand ionizer virker på det enkle princip om elektrolyse. Enhver form for vand ionizer har to elektroder sat i en container med to kamre adskilt af en semipermeabel membran. De to elektroder - positive og negative, er sat ind i to separate kamre og nuværende er gået...

En vand ionizer virker på det enkle princip om elektrolyse. Enhver form for vand ionizer har to elektroder sat i en container med to kamre adskilt af en semipermeabel membran. De to elektroder - positive og negative, er sat ind i to separate kamre og nuværende er passeret gennem dem. Ionisering proces foregår på vedtagelsen af nuværende gennem elektroderne. De opløste mineraler få tiltrukket af enten positive eller negative elektrode, derfor en af afdelingerne har surt vand mens den anden vil have alkalisk vand. Den basisk vand er til drikkevand formål, mens det sure vand er for desinfektion eller sterilisering formål.

platinised titaium anode

Den vigtigste faktor for en kvalitet vand ionizer er materiale til elektroderne. De fleste gode ionizers på markedet brug elektroder lavet af platin forgyldt eller blandet metal oxide belægning på grade 1 titanium. Titanium vil ikke opløses i din Ioniseret vand som de billigere metaller som rustfrit stål gør. 2G ionizer bruger grade 1 titanium elektroder til at være belagt med en god elektrisk leder med lang levetid bygget til at vare 10 år, der vil også opløses under elektrolyse. Rustfrit stål blev brugt til vand Ionizer elektroder i slutningen af 1980 ' erne og blev fundet ikke være en egnet materiale, fordi de ikke vare mere end et par år. Industrien begyndte at bruge titanium platin-belagt eller titanium base overtrukket med blandet metal oxide i begyndelsen af 1990 's, fordi det vil vare på ubestemt tid.

water ionizer platinised titaium anode

En vand ionizer elektroder er en af de vigtigste komponenter, og det falder i to grundlæggende kategorier – fladt eller mesh, flade plader er temmelig ligetil og glat, ingen tekstur. Bare en titanium plade med platinum belægning. Mesh plader kommer i mange forskellige designs. Disse plader begynder med en solidt stykke af høj kvalitet titanium, som er derefter tekstureret i en række forskellige måder. Når pladen har været "textured" er det dobbelt-belagt med platin. Der anvendes elektroder af mesh, baseret på de lag af elektrisk ledningsevne, som angiver, at tekstureret metal overflader er bedre ledere af elektricitet end flad metal overflader, når den coatede squaremeter er samme. Dette er grunden til de fleste nyere vand ionizer teknologi anvender nu elektroder med anden form for mesh design. Belægning falder der i blandet metal oxide belægning og platin, generelt, den blandet metal oxide belægning elektrode er god ledeevne og mindre dyre Sammenlign med platinised titanium elektrode, mens platinised titanium anoder er af bedre ledeevne.


Hot Tags: vand ionizer platinised titanium elektrode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: