Shaanxi Elade nye materiale teknologi Co., Ltd
Produktkategori

    Tilføje: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina 710119
    Tlf: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

MMO Wire Anode

MMO Wire Anode

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina mmo wire anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige mmo wire anode, titanium wire anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os. MMO Wire Anode bruges primært til...

Shaanxi Elade nye materiale Technology Co, Ltd er en af de førende Kina mmo wire anode producenter, og med professionelle fabrik er vi i stand til at give dig billige mmo wire anode, titanium wire anode med god kvalitet. Velkommen til engros produkter fra os.


MMO Wire Anodebruges primært til kontinuerlig vandrette anode jorden seng, incontinuous lodret jordoverfladen, jorden storage udstyr, underjordisk lager udstyr, kabel beskyttelse, vand opbevaring fartøjer, og vand behandling udstyr, osv. Højdepunktet er den høje gas udvikling potentielle.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Mød ASTMstandard B256 i Grade 1eller klasse 2.Wire Anode Parameter:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; dereranførtidengodkendteorganisationsanmodning.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

ContinuoushorizontalgroundBed;

DiscontinuousverticalgroundBed;

Over jorden lagertanke;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Vandvarmer anti-korrosion;

Watertreatmentequipment.

Den største fordel af denMMO Titanium Wire Anodeer høje gas evolution potentiale, dybest set ingen gas evolution på katodisk beskyttelse potentiale (beskyttelse potentielle på-850 Mv og generelt at foretrække frem for-1.2 V, vs CSE, i forhold til Cu/mættet og CuSO4 referenceelektrode), som fjerner sikkerhedsrisici. Det har også andre fordele som lav strømtæthed, overlegen kraft besparelse, fremragende stabilitet, stærk kombination af lag og substrat og lang levetid.

En anden af vores unikke fordel i titanium anoden er forberedelsen af råvarer, som er specielt udviklet af tre generationer af ingeniører baseret på de praktiske arbejdsforhold. Elade har selv ejet teknologi til at skabe anode aktive tilsætningsstof til Ruthenium forbindelser, Iridium forbindelser og platin forbindelser, der specielt anvendes til feltet anoden. Elade samarbejder med BAOTI gruppe, Western Metal materialer og BAO Steel Group til at producere Titanium materiale til anoden ud fra internationale kriterier, at hele processen styres godt under smeltning, ingots støbning og rullende plade. Denne titanium materiale har højere korrosion potentielle, overfladen ikke er let at hærde som øge belægning gange på underlaget og derefter reducere omkostningerne. Elade har taget de mere avancerede teknologier af elektrostatisk belægning, isotermisk pres og særlige Gas Bias for at sikre selv belægninger, som aktivitet og lang levetid er sikret.

Hot Tags: MMO wire anode, titanium wire anode, Kina, producenterne, fabrik, engros, billige
Relaterede produkter
I want to leave a message
Kontakt os
Adresse: No.32, Chuanghui Road, ny Hi-Tech industrizone, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Fax:86-29-88880927
 E-mail:helen@sxelade.com
Share: